Restaurant

Food

In ons restaurant vind je een menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarisch eten. De gerechtjes op onze dinerkaart lenen zich uitstekend om met elkaar te delen. Want delen is wat wij het liefste doen.

Ons restaurant is doordeweeks geopend voor diner en in het weekend ook voor lunch. Het restaurant bevindt zich in een pand aan de haven, dat met veel glas, natuurlijk licht en veel groen een aangename plek is bij ieder weertype. Met mooi weer kun je terecht op het terras met uitzicht op de boten. 

 

Lunch op zaterdag & zondag 

Wij serveren lunch op zaterdag en zondag vanaf 12.00.  Tijdens de lunch kunnen alle gerechten van onze menukaart worden besteld. Kies voor een risotto met truffel en gebakken paddenstoelen of de dragon roll sushi met krokante garnaal & avocado! Alle gerechten zijn te bestellen!  

Menukaart

 

Borrel

Met een uitgebreide cocktailkaart, vele bieren op tap en genoeg wijnkeuze, is Suzie Q de perfecte locatie om te proosten op je verjaardag, je jubileum, je afstuderen, je huwelijk of gewoon om het leven te vieren! Wij hebben zowel buiten als binnen ruimte voor de borrel.

Voor de kleine én de grote trek is er een borrelkaart. Ook hier kom je als liefhebber van vlees, vis en vegetarische hapjes niets te kort. 

 Borrelkaart 

 COCKTAILKAART

 

Diner

De gerechten die je vindt op onze dinerkaart zijn uitermate geschikt om met elkaar te delen. Wat dachten jullie van patacones met tonijnsashimi, rode ui en pittige mayonaise, vitello tonnato met antiboise en croutons of truffelrisotto met gebakken paddenstoelen en parmezaanse kaas? Delen mag, niets moet.

MENUkaart 

 

Maandag & Dinsdag Special

Elke maandag & dinsdag serveren wij naast onze menukaart ook een 4 gangen keuze menu vanaf €24!

Maandag & Dinsdag Special

 

Theatermenu

Voorafgaand aan het theater ontspannen en lekker dineren? Wij serveren een 3 gangen theatermenu voor €21,50 op alle dagen. 

Theatermenu

 

Wijnen

 WIJNKAART

 

Reserveren

Je reserveert bij Suzie Q eenvoudig een tafel online.

Reserveren voor een lunch of diner vanaf 8 personen? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Reserveren