Groepen

Het gehele jaar door is Suzie Q de ideale plek voor lunches, borrels, diners en events voor groepen. Ben jij op zoek naar een locatie om je verjaardag te vieren, voor je huwelijk of een plek om met een groep te dineren? Suzie Q kan het allemaal verzorgen!

 

Groepen in ons restaurant tot 50 personen

Voor groepen tot 50 personen is het mogelijk te borrelen en te dineren in het restaurant. Er wordt hier geen huur van de ruimte voor gerekend. Hieronder vind je het vaste menu voor groepen vanaf 8 personen. Wil je een borrel, lunch of diner reserveren voor een groep vrienden, collega’s of familie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

 Menu groepen

 

Groepen in onze besloten ruimte

Wil je een evenement organiseren bij Suzie Q? Wij beschikken over een besloten ruimte voor bruiloften, bedrijfsfeesten, besloten diners of formele bijeenkomsten als vergaderingen en presentaties. Via onderstaande button vind je meer informatie.

Events

Alvast een idee krijgen van de mogelijkheden? In onze brochure staan alvast wat suggesties! 

Contact

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid en mogelijkheden ontvangen? Onze eventplanners staan voor je klaar! Ook kunnen wij een vrijblijvende offerte op stellen.

 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.