Events

Wil je een evenement organiseren bij Suzie Q? Voor gezelschappen tot 50 personen hebben wij mogelijkheden in ons restaurant. Wij beschikken ook over een besloten ruimte voor bruiloften, bedrijfsfeesten, besloten diners of formele bijeenkomsten als vergaderingen en presentaties.

 

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich in een pand aan de haven, dat met veel glas, natuurlijk licht en veel groen een aangename plek is bij ieder weertype. Met mooi weer kun je terecht op het terras met uitzicht op de boten.

In ons restaurant vind je een menukaart vol gerechten voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarisch eten. De gerechtjes op onze dinerkaart lenen zich uitstekend om met elkaar te delen. Want delen is wat wij het liefste doen.

 

 

De Loft

Op de eerste verdieping bevindt zich een aparte ruimte. Door het gebruik van het vele glas is er een riant uitzicht op de haven  met boten. Een bevrijdende en inspirerende locatie voor ieder type event. De ruimte heeft een warme uitstraling en maakt door gebruik van het vele glas een perfecte koppeling met buiten. Door het gebruik van ronde tafels en lange tafels is de ruimte intiem en flexibel in te delen naar elk gewenst event. De Loft beschikt over een eigen bar en toiletgroep. Het maximale aantal zitplekken is 100. De maximale capaciteit voor een staand evenement in de Loft is 200 personen.

Meer informatie over de mogelijkheden staat in onze brochure. Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvende offerte. Mailen kan naar events@restaurantsuzieq.nl

 

Contact

Suzie Q ligt in de Tweede haven van Scheveningen.
Dr. Lelykade 33-37, 2583 CL Den Haag
T: 070- 743 36 76
E: events@restaurantsuzieq.nl

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.